Vantaan Perhekoutsit

IMG_2162

Perhekoutsi-Turo: Olen pohdiskeleva maailmanparantaja, joka viihtyy ruohonjuurella. Perhekoutsaus tarjoaa minulle mahdollisuuden perhepalveluiden pohtivaan kehittämiseen ja konkreettiseen toimimiseen lasten ja vanhempien kanssa. Tykkään leikkimisestä.

IMG_0292

Perhekoutsi-Jaana: Olen perheellinen vantaalainen ja havainnoin maailmaa toimintaterapeuttisten lasien läpi. Harrastan mm. ulkoilua, lukemista ja tietoisuustaitoja. Minusta on mahtavaa olla mukana Vantaan Perhekoutseissa, koska mielestäni Vantaalla on ollut tarvetta tällaiselle palvelulle. Lisäksi jo opiskeluaikainen haaveeni on ollut työskentely perheiden parissa.

Motto: ”Päivän laatuun vaikuttaminen on taiteista korkein.”-Thoreau

IMG_0544

Perhekoutsi-Minna: Hei! Terkkuja täältä Vantaalta. Matka on vasta alussa, mutta odotan jo innolla, että pääsen kohtaamaan uudessa työssäni Paljon Erilaisia perheitä, Raivaamaan rohkeasti tietä (Huumoria unohtamatta!) ja kulkemaan vierellä Ennakkoluulottomasti kohti arjen haasteita. Olen valmis Kuuntelemaan, Olemaan läsnä tässä ja nyt ja etsimään yhdessä Uusia kivettömiä polkuja. Toivon, että voin auttaa seuraamaan Sateenkaarta, löytämään Ilon elämän pienistä asioista, lapsesta ja yhdessä tekemisestä. Ystävällisin terveisin, Perhekoutsi-Minna

IMG_0545

Perhekoutsi-Niina: Hei! Halusin perhekoutsiksi, koska tykkään tehdä töitä lasten ja heidän vanhempiensa kanssa. Perheiden kanssa työskentely on minusta antoisaa. Vapaalla viihdyn luonnossa.

IMG_2154

Esimies-Reetta: Heippa! Olen Reetta, Vantaan Perhekoutsien esimies. Koen olevani etuoikeutettu saadessani tehdä töitä innostuneen, osaavan ja huumorintajuisen Perhekoutsi-tiimin kanssa. Heidän kauttaan saan vaikuttaa vantaalaisten lapsiperheiden hyvinvointiin ja arjen onnellisuuteen. Jalkani ovat (yleensä) tukevasti maassa ja pää suurimmaksi osaksi pilvissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s